top of page
About Us

Over mij

47106919_1996070467103545_18464097820349

Van jongs af aan wilde ik reizen, de wereld zien en andere culturen leren kennen. Ik ging werken als stewardess en later als purser, leidinggevende aan boord. Een geweldig beroep en een fantastische ‘mensenkennis’ leerschool.

 

Naast mijn vliegende beroep ben ik gaan studeren. Na het afronden van mijn studie Communicatie ben ik in aanraking gekomen met Haptonomie. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen en waarom je met de ene persoon een ander click of dynamiek hebt dan met de andere. Dit was de opleiding waar ik naar zocht. Na een persoonlijk ontwikkelingsjaar bij Synergos (Nederlandse Vakopleiding Haptonomie) ben ik door gaan studeren om zelf haptotherapeut te worden. Ik heb de post- HBO opleiding tot haptotherapeut afgerond en daarnaast de specialisatie haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Tevens ben ik coach bij het online platform ‘Uit je Hoofd, In Je Lijf’. Wij bieden een uniek online coachingsprogramma, in combinatie met persoonlijke coaching, om mensen met stress of burn-out klachten te helpen.

Sinds 2017 woon ik met mijn man en dochter op Curaçao, het geboorte-eiland van mijn man.

Online werken

 

Tijdens de Coronacrisis van maart ben ik meer online gaan werken en heb ontdekt dat dit veel voordelen heeft. Mensen voelen zich in hun eigen omgeving op hun gemak en vrijer om open te vertellen.

 

Voor mij werkt de combinatie van online en live therapie geven zo goed dat ik mij in het bijzonder ben gaan richten op het geven van online therapie en hiervoor ook nascholingen heb gevolgd. Hierdoor kan ik mij richten op alle Nederlanders in het buitenland die zoeken naar Haptotherapie of coaching in eigen taal.

Haptonomie heeft mij inzicht gegeven in mijn drijfveren en wat mij gelukkig maakt en wat niet. Ik leef nu met meer zelfkennis, zelfvertrouwen en geniet intenser van het leven. Dit geef ik graag door aan anderen. 

bottom of page